Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la Giurgiu: un autoturism a avariat conducta de gaz de la un bloc; toți locuitorii au fost evacuați

Business24.ro
conducta gaze

Toate persoanele care locuiesc pe scara unui bloc din municipiul Giurgiu au fost evacuate duminică seara după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în imobil, avariind conducta de alimentare cu gaze, informează Agerpres.

"Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină aseară (duminică - n.r.) pentru înlăturarea pericolului de incendiu sau de explozie pe strada Negru Vodă din municipiul Giurgiu, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în scara unui bloc, acolo unde a avariat conducta de gaze. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Deoarece în zonă se simţea un miros puternic de gaze, echipajele de pompieri au asigurat perimetrul şi au evacuat toate persoanele care locuiau pe scara respectivă, unii dintre locatari ieşind singuri în momentul în care au auzit impactul", se arată luni într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Pericolul de explozie a fost înlăturat fără ca cineva să fie rănit.

Totodată, la faţa locului au sosit echipaje de la societatea de furnizare a gazelor care au luat măsurile necesare pentru înlăturarea pericolului de explozie şi remedierea conductei avariate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.