Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la Suceava: Un avion Wizz Air a ratat aterizarea, din cauza ceții, și a fost trimis la Iași

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair

O cursă aeriană de la Memmingen, Germania, trebuia să aterizeze duminică pe aeroportul din Suceava, însă nu a putut face acest lucru din cauza ceții.

„Urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona Aeroportului nostru în această dimineață, vizibilitatea scăzută facând imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest) care a fost redirecționat către Aeroportul din Iași. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava”, informează Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, transmite mediafax.ro.

Decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene. De altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

„De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informați pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, spun cei de la aeroportul sucevean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.