Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică mare pentru Traian Băsescu: Pinalti îl 'toarnă' la DNA ca să-și scape fata

inquamphotos.com / Octav Ganea
traian basescu

O informație incredibilă a fost dezvăluită în cazul lui Traian Băsescu. Se pare că Gheorghe Ștefan, zis și „Pinalti”, îl toarnă pe fostul președinte al României Traian Băsescu la DNA pentru a-și scăpa fata, Georgiana Ștefan, „din „ghearele” unuia dintre dosarele ANRP”.

IPS Teodosie, escortat de 30 de preoți la Poliție/ VIDEO

„Adevarata tinta a noii colaborari atat de stranse dintre fostul baron de Neamt si procurori este insusi Traian Basescu. Desigur, se pune firesc intrebarea de ce recurge Gheorghe Stefan la o asemenea abordare „sinucigasa”, fie si prin prisma simplului fapt ca astfel reuseste sa-si faca dusmani de moarte pe unii dintre cei mai puternici oameni din tara. Mai ales ca, avand deja o condamnare de sase ani la inchisoare si inca o jumatate de duzina de dosare pe rol, acesta nu s-a bucurat in nici un caz de regimul juridic preferential al altor denuntatori de calibru precum Dinu Pescariu sau Gheorghe Florica. In schimb, dupa cum sustin sursele noastre, „Pinalti” a ajuns sa „scuipe” tot din incercarea disperata de a-si salva fiica, Georgiana, din „ghearele” unuia dintre dosarele ANRP. (...)

Atac cu GRENADĂ asupra Ambasadei Franței la Atena

Gheorghe Stefan, stiind ca oricum el nu mai poate scapa de puscarie, este dispus la orice doar pentru ca fiica sa Georgiana sa nu-i calce pe urme. Mai ales ca aceasta este deja prinsa in „chingile” unuia dintre dosarele ANRP. Asta dupa ce, in 2010, fata lui „Pinalti” a depus la ANRP doua cereri de despagubire, devenind astfel investitor de drepturi litigioase. Iar dupa doar doua luni, Georgiana Stefan si ceilalti asociati in acest demers au si primit despagubirile cerute pentru drepturile litigioase asupra unui teren din Sectorul 3 al Capitalei. Si astfel, in doar doua saptamani, Georgiana a si incasat aproape 18 milioane de lei, deci aproximativ patru milioane de euro. Insa  aceasta poveste a terenului de langa Gara Catelu este legata de numele lui Liviu Negoita, unul dintre cei mai buni amici ai lui „Pinalti”. Iar evaluatorul care i-a tinut isonul cererilor Georgianei Stefan este acelasi care ar fi fost spaguit si de alti „regi ai despagubirilor”, intr-o ancheta in care deja nume grele ca Alina Bica sau Crinuta Dumitrean au stat deja dupa gratii. Iar cum in prezent Georgiana este si cea care conduce imperiul imobiliar al familiei de pe Coasta de Azur, grija parinteasca a lui „Pinalti” este, poate, cu atat mai de inteles. Ramane de vazut daca si pentru procurori…”, scrie Cătălin Tache în ziarul Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.