Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paolo de Ceglie, dorit de FC Voluntari

www.agerpres.ro
FC Voluntari

Paolo de Ceglie, fundaş stânga italian ajuns la 32 de ani, ar putea fi subiectul unuia dintre cele mai interesante transferuri din istoria Ligii 1 Betano. Fost la Juventus, cu care a câştigat patru titluri de campion în Serie A, De Ceglie le-a fost propus celor de la FC Voluntari, potrivit mediafax.

Cotește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

Cristiano Bergodi şi Ioan Andone vor pleca, din februarie, într-o cursă lungă spre evitarea retrogradării, iar relaţiile italianului în fotbalul din ţara natală încep să-şi facă simţită prezenţa. Potrivit gsp.ro, ilfovenilor le-a fost propus Paolo de Ceglie, un fotbalist cu un CV extraordinar chiar şi pentru fotbalul european. Conform aceleiaşi surse, cele două părţi s-au pus la masa discuţiilor şi încearcă să găsească o variantă pentru aducerea italianului la ultima clasată din Liga 1 Betano.

Liber de contract din luna iulie a anului trecut, când s-a despărţit de Servette Geneva, apărătorul stânga a fost crescut de Juventus şi se laudă cu 128 de meciuri şi patru titluri de campion alături de "Bătrâna Doamnă". A mai jucat la A mai jucat la Siena, Genoa, Parma, Marseille şi Servette, iar punctul maxim l-a atins în momentul în care a fost cotat la şase milioane de euro.

144 de meciuri a strâns De Ceglie în întreaga carieră în Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.