Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc şi-a cerut scuze pentru gestul făcut la Vatican: Mi-am pierdut cumpătul. Am dat un exemplu prost

Inquam Photos/ Octav Ganea
papa Francisc Blaj

Papa Francisc şi-a cerut scuze miercuri pentru că şi-a pierdut cumpătul atunci când o femeie a vrut să-i strângă mâna iar Suveranul Pontif a lovit-o peste mână, scrie Le Figaro, potrivit News.ro.

"De atât de multe ori ne pierdem cumpătul. Asta mi s-a întîmplat şi mie. Îmi cer scuze pentru exemplul prost pe care l-am dat", a declarat şeful Bisericii catolice.

Imaginile cu Papa Francisc care a reacţionat iritat, lovind energic mâna unei credincioase, după vecerniile din ultima zi a anului 2019 din Piaţa Sfântul Petru, au fost urmărite de mii de ori pe reţelele de socializare. După ce a strâns mâna mai multor copii în faţa scenei Naşterii din Piaţa Sfântul Petru, atunci când a vrut să plece mâna Papei a fost apucată cu fermitate de o femeie care a vrut să-l tragă către ea. Iritat şi cu chipul îndurerat, Papa Francisc şi-a tras mâna şi a lovit de mai multe ori braţul femeii. Papa, în vârstă de 83 de ani şi care are dificultăţi de mers, şi-a continuat turul menţinând distanţa faţă de credincioşi.

VIDEO AICI

Vezi si: În cea mai mare tăcere, Guvernul Orban a majorat accizele la carburanți, în seara de Revelion, după o zi de la eliminarea supraaccizei .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.