Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papură despre incidentul de la PSG – Istanbul BB: Se putea opri acolo scandalul / Screciu: Cu siguranţă Colţescu nu a vrut să zică ce a vrut Demba să înţeleagă

Sebastian Colţescu

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, vineri, că se putea rezolva pe loc situaţia la meciul PSG – Istanbul BB, în urmă cu trei zile, în Liga Campionilor, potrivit news.ro.

“Cred că se putea opri acolo scandalul. Cel care s-a simţit lezat: ‘Uite, nu e frumos cum mi te-ai adresat’. Şi se termina acolo. Îşi cerea scuze dacă a zis şi putea să se rezolve pe loc”, a spus Papură.

Fotbalistul Vladimir Screciu este de părere că au fost neînţelegeri la meciul de marţi. “Îmi pare rău, cred că acolo au fost destul de multe neînţelegeri. Cu siguranţă nu a vrut să zică ce a vrut Demba Ba să înţeleagă. Îmi pare rău. Acum toată vina a căzut pe el, şi pe România, suntem puşi într-o imagine mai puţin bună în campionatele europene”, a afirmat Screciu.

Citește și: EXCLUSIV BREAKING SURSE Zeci de mii de euro ÎMPACHETAȚI în pungi IKEA GĂSIȚI de DNA în casa managerului Lukacs - S-a prezentat judecătorilor ca un UMIL funcționar ONEST

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană. Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului. Demba Ba l-a apostrofat pe Colţescu, spunându-i următoarele: “Nu spui niciodată , spui . Atunci de ce vorbeşti despre Webo folosind cuvintele ?”

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism. UEFA a stabilit ca partida să se reia miercuri seară. Meciul s-a încheiat 5-1 pentru PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.