Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PARADOXUL zilei: Dan Voiculescu îl face 'turnător' pe Băsescu

voiculescu

Cu o sentinţă de colaborare cu fosta Securitate în "CV", Dan Voiculescu îl acuză pe fostul preşedintele Traian Băsescu de "turnătorii" la fosta poliţie politică. Mai mult, acesta face trimitere la afirmaţii din 2004, când i s-a opus lui Traian Băsescu doar pentru a intra, la scurt timp, la guvernare alături de Alianţa DA.

"Ceea ce am spus, în anul 2004, că în România va fi haos dacă Băsescu câștigă alegerile prezidențiale, a fost repede trecut cu vederea. Sunt 11 ani de atunci. Am fost cel mai consecvent adversar politic al lui Traian Băsescu și trăiesc un sentiment de putere când văd ce părere au colaboratorii lui despre el. Silvian Ionescu, despre care nu se poate spune că nu l-a cunoscut bine, îl numește 'lepră' și 'jigodie'. Mă întreb ce caută o jigodie și o lepră liberă printre oameni", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Fondatorul fostului PC (ex-PUR) face referire la acuzaţiile lansate de un fost lider PDL, după comentariile lui Traian Băsescu la adresa lui Corneliu Vadim Tudor. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.