Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul s-a autosesizat în cazul apariției pozelor cu tânăra din Oradea împușcată în cap

dalia duca

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a confirmat, marţi, că s-a sesizat cu privire la apariţia în spaţiul public a unor fotografii explicite cu tânăra Dalia Duca împuşcată în cap, pe 15 martie, în Oradea, şi a deschis un dosar penal.

'În cursul zilei de vineri, 17 martie 2017, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 277 Cod penal - Compromiterea intereselor justiţiei. Această sesizare a fost trimisă spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, urmând a vă adresa acestei unităţi de parchet în vederea obţinerii oricăror informaţii apreciate ca fiind de interes public în raport de prevederile Legii nr. 544 / 2001 privind liberul acces la informaţii de interes public şi Ghidului privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi mass-media', se arată într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, scrie agerpres.ro.

Ziarişti bihoreni au solicitat de vineri parchetului să ia atitudine privind 'scurgerea' unor fotografii explicite pe reţele de socializare, în care tânăra Dalia Duca este surprinsă întinsă pe jos, cu faţa desfigurată de împuşcături. Imaginile ar proveni de la o persoană oficială implicată în anchetă, fiind distribuite, în mod ilegal, pe grupuri de discuţii etc.

Ucigaşul tinerei de 24 de ani, Adrian Hladii, a fost înmormântat marţi, în Cimitirul municipal Oradea. Slujba a fost oficiată, în nici 20 de minute, de un tânăr preot romano-catolic. Pe ultimul drum l-au însoţit soţia şi mama răposatului, cei doi fraţi şi alte rude apropiate.

Fostul prieten al Daliei Duca, Adrian Hladii, în vârstă de 37 de ani, a răpit-o miercuri dimineaţă pe aceasta din faţa casei, sub ameninţarea armei, după ce fata ieşise la poartă însoţită de un alt bărbat. Hladii a tras asupra lui mai multe focuri de armă, bărbatul scăpând cu o rană uşoară în zona umărului.

Ulterior, tânăra a fost găsită împuşcată în cap, într-o maşină abandonată într-o zonă pustie din afara oraşului, pe malul Crişului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.