Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul groazei: Un copil a ajuns la spital după ce a căzut din tiroliană

gazon sintetic

Un copil în vârstă de 10 a fost rănit, duminică, după ce a căzut din tiroliană, într-un parc din Craiova, poliţiştii stabilind în urma cercetărilor că accidentul s-a petrecut deoarece s-a rupt coarda care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă investigaţiile, anunţă News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil de 10 ani din Craiova a căzut dintr-o tiroliană amplasată în parcul Nicolae Romanescu.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece s-a rupt coarda care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei. Copilul nu a fost grav rănit, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să continue cercetările în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.