Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris Saint-Germain ar fi interesată de portarul lui Olympique Lyon

PSG
PSG

Paris Saint-Germain ar fi interesată să-l aducă în această vară pe Anthony Lopes (28 de ani), portarul lui Olympique Lyon. În cazul în care mutarea s-ar realiza, ar avea foarte mult de beneficiat şi Ciprian Tătăruşanu, rival pe post cu portughezul la formaţia franceză, potrivit Mediafax.

Anthony Lopes mai are contract cu Olympique Lyon până în iunie 2020, iar France Football scrie că situaţia portarului este una incertă. Având în vedere că. în ianuarie, portughezul poate semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă, în cazul în care nu-şi prelungeşte înţelegerea, PSG ar încerca să forţeze transferul lui Lopes încă din această vară.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup

În plus, sursa citată mai scrie că directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo, este încântat de stilul lui Lopes şi îl vede drept un înlocuitor pentru neamţul Kevin Trapp (29 de ani), transferat definitiv, în aceasă vară, la Eintracht Frankfurt. În prezent, PSG are doi portari în lot – titularul Alphonse Areola (26 de ani) şi tânărul Marcin Bulka (19 ani).

În cazul în care transferul lui Lopes la PSG se va realiza, Ciprian Tătăruşanu ar putea fi marele beneficiar. Portarul naţionalei României s-a transferat în această vară, la Olympique Lyon, de la Nantes, şi ar fi avut şanse reduse să îi ia locul lui Lopes în poartă. Portughezul este un produs al celor de la Lyon şi evoluează la prima echipă de opt sezoane, acumulând 298 de prezenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.