Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlament: Bugetele SPP şi STS, avizate favorabil

spp

Bugetul Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) pe acest an au fost avizate cu majoritate de voturi favorabile, potrivit avizului comun al Comisiilor de apărare din Camera Deputaţilor şi Senat, anunță AGERPRES.

Conform proiectului de buget postat pe pagina Camerei Deputaţilor, bugetul STS pe anul acesta este de 622.198.000 de lei, în scădere faţă de anul trecut, iar al SPP de 401.646.000 de lei, în creştere faţă de 2020.

Cele două comisii au avizat favorabil şi bugetele MAI, MApN şi Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat.

La bugetul propus pentru MAI în acest an, Comisiile de apărare au respins un amendament al social-democraţilor prin care se propunea suplimentarea cu suma de 20.000.000 lei + TVA, pentru începerea în regim de urgenţă a lucrărilor necesare pentru conformarea la normele legale privind prevenirea şi stingerea incendiilor la Spitalul Clinic 'Avram Iancu' Oradea, conform "Planurilor de măsuri pentru ATI" întocmite de către comisiile mixte DSP, IGSU, ISCIR şi ANMDMR de la nivelul judeţului Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.