Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parohia Curagău strânge fonduri pentru a trimite 6 copii în tabără

tabara crestina

Parohia Curagău din judeţul Iaşi intenţionează să trimită gratuit şase copii din comunitate într-o tabără de vară. În acest sens, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a asigura resursele financiare necesare, informează Doxologia.

Parohia şi-a propus să strângă 7.800 lei, suma fiind necesară pentru cele saşe zile petrecute de copii, la Durău, în perioadă 22-27 august.

„Pentru că a fost un an școlar dificil ne-am gândit că ar fi frumos să-i răsplătim pe cei mici și să-i trimitem în tabără. Timp de șase zile, copiii vor participa la diferite activități recreative, desfășurate în stațiunea Durău, se vor bucura de frumusețea Parcului Național Ceahlău și a lacului Izvorul Muntelui, vor lega prietenii noi și se vor apropia mai mult de Dumnezeu”, a declarat pr. Paroh Dragoș Bălinișteanu, citate de Basilica.ro.

Tabăra Floare de Colț este organizată anual în stațiunea Durău, iar participarea unui copil, timp de șase zile, costă 1.300 de lei. Copii au parte de drumeții, experiențe deosebite în parcul de aventură, sesiuni de caic, momente artistice, ateliere de comunicare și formare duhovnicească.

„Pentru familiile copiilor din parohia noastră ar fi un efort financiar imposibil, dar sunt convins că împreună vom reuși să le oferim această experiență extraordinară care are rolul de a-i dezvolta în primul rând duhovnicesc” a adăugat pr. Dragoș Bălinișteanu.

Cei ce doresc să susțină integral sau parțial participarea unui copil în Tabăra Floare de Colț pot face donații în contul:

RO52CECEIS1030RON1123451 (cu mențiunea „TABĂRĂ”)

Titular: Parohia Sfântul Ioan Botezătorul,

CUI: 25692560

Pentru mai multe detalii puteți suna la +40745 317 555 – pr. paroh Dragoș Bălinișteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.