Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parohia Sf. Cuv. Parascheva oferă 25 de burse pentru tineri cu rezultate deosebite la învățătură

Episcopia Hușilor
burse, Episcopia Hușilor

Parohia „Sfânta Cuv. Parascheva”, prin Centrul Cultural-Filantropic „Cuvioasa Parascheva” care îşi desfăşoară activitatea sub patronajul spiritual al parohiei, oferă 25 de burse pentru tineri cu rezultate şcolare foarte bune.

Programul a demarat în 15 septembrie 2020. După evaluarea dosarelor, tinerii selectaţi vor primi burse lunare de studiu în valoare de 400 de lei, potrivit basilica.ro.

Citește și: Schimbare de look a lui Klaus Iohannis! Cine îl îmbracă pe șeful statului .

„Apelul a fost lansat inițial în luna martie 2020, dar, din cauza situației create de starea de urgență și cea de alertă, calendarul programului pentru acest an s-a decalat”, a afirmat Pr. Prof. Cristian Marius Dima, vicepreşedintele Centrului Cultural-Filantropic „Cuvioasa Parascheva”.

El a mai spus că bursele vor fi atribuite tinerilor „cu performanțe și abnegație dovedite la studiu, cu bună-cuviință și preocupări voluntare, dar și cu o viziune coerentă asupra viitorului lor academic și profesional, chiar și în pofida unui mediu social defavorizant”.

Evaluarea dosarelor a fost efectuată de 8 profesori de la mai multe licee buzoiene, pe baza criteriilor organizatorilor.

După 7 ani de la derulare, Programul anual de burse de studii oferit de Centrul Cultural-Filantropic „Cuvioasa Parascheva” s-a dovedit a fi un real succes.

Centrul Cultural-Filantropic „Cuvioasa Parascheva” a fost înfiinţat în anul 2003. În cei 17 ani de activitate, sute de tineri și vârstnici din oraşul Buzău şi din afara acestuia au beneficiat de proiecte culturale și acțiuni filantropice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.