Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Participă la dezbaterea cu tema „Creșterea calității academice a programelor de rezidențiat„

Facebook Monica Cristina Anisie
Monica Cristina Anisie
„Acești ultimi doi ani ne-au demonstrat, dacă mai era nevoie, rolul esențial jucat de medici în protejarea sănătății noastre, a tuturor. Sistemul de sănătate a fost cel mai încercat în această perioadă, iar acești eroi ai zilelor noastre au continuat să fie lângă pacienți, în ciuda oboselii fizice și psihice acumulate. Un rol important l-au jucat și medicii rezidenți, care nu au ezitat o clipă atunci când s-au alăturat colegilor lor în lupta cu pandemia.„, scrie senatorul Monica Anisie într-un comunicat oferit presei.
.
Astfel, în acest context, tema primei dezbateri parlamentare organizate în acest an este „Creșterea calității academice a programelor de rezidențiat„.
.
În calitate de președinte al Comisiei pentru învățământ, tineret și sport a Senatului României - comisie co-raportoare pentru Propunerea legislativă de completare a art. 174 din Legea educației naționale nr. 1/2011, Monica Anisie transmite invitația de a urmări dezbaterea organizată în data de 26 ianuarie 2022, organizată alături de membrii Comisiei pentru Sănătate. „Vom discuta împreună cu reprezentanți ai universităților de medicină și farmacie, ai structurilor de reprezentare profesionale - Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști, Colegiul Farmaciștilor din România, ai structurilor de reprezentare a studenților și rezidenților, autorități publice locale, ministere de linie cu atribuții în domeniu, precum și cu deputați și senatori, membri ai Comisiilor mai sus menționate, despre soluțiile optime care pot spori calitatea academică a programelor de rezidențiat.„
.
Dezbaterea cu tema „Creșterea calității academice a programelor de rezidențiat„. va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022, în intervalul orar 10.00 - 14.30, pe website-ul Senatului, la secțiunea ”Transmisii în direct”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.