Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida Ripensia - Farul din Liga a II-a, amânată în urma cazurilor de COVID-19 de la gruparea timişoreană

AFP
coronavirus

Meciul dintre Ripensia Timişoara şi Farul Constanţa din etapa a 14-a a Ligii a II-a a fost amânat în urma cazurilor de COVID-19 de la gruparea bănăţeană, acesta urmând a fi reprogramat la o dată ulterioară.

"Partida Ripensia UVT - Farul Constanţa, contând pentru etapa a 14-a din Liga a II-a, va fi reprogramată, având în vedere situaţia epidemiologică de la echipa noastră. În aceste condiţii, următorul meci oficial al Ripensiei UVT va fi cel de duminică, 29 decembrie, ora 12:15, contra Astrei Giurgiu. Jocul contează pentru turul V din Cupa României şi se va disputa pe stadionul ''Electrica''", anunţă clubul Ripensia pe site-ul său oficial.

Pentru formaţia bănăţeană acesta el cel de-al treilea meci amânat după cele cu CS Mioveni, din etapa a 12, respectiv Universitatea Cluj, din etapa a 13-a.

În urma testărilor efectuate în ultima perioadă, 19 jucători din lotul clubului Ripensia Timişoara au fost depistaţi infectaţi cu COVID-19.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt, FC Voluntari, Academica Clinceni, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum unsprezece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. Cel mai recent caz a fost cel al lui Istvan Kovacs, care a fost testat pozitiv chiar înaintea meciului FC Botoşani - Universitatea Craiova, pe care trebuia să îl arbitreze.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic. De asemenea, un alt jucător al selecţionatei de tineret a fost depistat pozitiv înaintea partidei cu Danemarca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.