Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român este împotriva aplicării taxei de poluare pentru locuințele cu centrala pe gaz

Facebook
Danut Pop

Ecologiştii critică dur taxarea aberantă a românilor care au centrale şi consideră că deciziile europene care vizează reducerea emisiilor de carbon în sectorul rezidențial nu se justifică în țara noastră.

"În ultimii doi ani, am citit prea multe aberații împachetate în mesaje ecologiste si cred că este nevoie să fac câteva clarificari: ecologia nu are rolul de a acoperi incompetenta unor demnitari si de a aduce taxe la buget prin jecnanirea românilor! Stim foarte bine care sunt sursele de poluare din România şi că pot fi rezolvate de administratiile locale si guvern! Nicidecum centralele romanilor nu reprezinta marea sursa de poluare din tara noastră!

Ministrii Mediului şi de Finante, in frunte cu Ciucă să caşte bine ochii la realitatea romanească! Nu suntem atât de bogați sa punem taxe aberante! Nu este despre mediu aici! Sa facă bine să aibă încasări din TVA mai mari de 26%, că suntem printre ultimii la capitolul acesta. De aici se fac marile încasări, nu din jupuirea săracilor din rural şi urban, care cu ultimii bani și-au luat și ei o centrală. Nu avem salariile europenilor, nici nivelul de trai şi nici drumurile lor. Mai intâi să facem aceasta tranzitie si apoi sa vedem cum este cu poluarea la noi. Demnitarii nostri stiu sa ia doar prostii de la Bruxelles! Stati că acum este în voga treaba cu viermii şi lăcustele, mâncarea 3D şi proteina sintetică, iar industria alimentara va fi preluata de Big Pharma. Hrana naturala va disparea in timp, informatie lansată sub drapelul de "Climate change"! Noi încadrăm toate aceste aberații la "greenshit" si facem apel la ratiune! Ecologie înseamnă taman invers!

Altfel, guvernantii vor trebui să platească românii pentru că îi poluează fonic, vorbind şi lansând idioțenii!", a declarat Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.