Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român îl ‘distruge’ pe Victor Ponta punct cu punct: ‘Victoraș a uitat că el însuși a fost ministru interimar al transporturilor’

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român își exprimă surprinderea și indignarea față de declarațiile lui Victor Ponta, legate de construcția autostrăzilor din România.

Citește și: Document incendiar! Coldea, despre dosarul Voiculescu: E posibil ca în biroul lui Băsescu să fi fost abordat subiectul

„Este vorba de ipocrizie și tupeu, iar oamenii nu pot fi mințiți, căci realitatea dură și sumbră de astăzi, din infrastructura României, îi este imputabilă în mod semnificativ ȘI lui Victor Ponta. Este penibil să vorbești de Răzvan Cuc ca fiind ‘ministrul zero kilometri’ atât timp cât ‘premierul de atunci, Victor Ponta, l-a numit ca Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, poziţie din care a coordonat activitatea Companiei Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România’.

Mai mult, poate Victoraș a uitat că EL ÎNSUȘI a fost ministru interimar al transporturilor în iulie 2013, iar cel care l-a numit ȘI MENȚINUT la conducerea CNADNR pe Narcis Neaga, ‘demolatorul de autostrăzi’, a fost, din nou, chiar ‘deontologul’ de astăzi, același Victor Ponta!

Este de-a dreptul penibil să te faci AZI că nici usturoi n-ai mâncat, nici gura nu îți miroase, când, la ordinul tău de ‘prezidențiabil’, în noiembrie 2014, incompetentul Narcis Neaga inaugura slugarnic o autostradă electorală ce avea să se prăbușească doar câteva zile mai târziu.

Este rușinos să critici foști colegi de partid că nu își fac treaba la transporturi, fără să te autoevaluezi și fără să te uți la ‘prostfesioniștii’ din actualul partid, ‘colegi’ care, la fel de rău, au distrus România. Să ne amintim doar declarațiile unui fost ministru al transporturilor care a jignit TOȚI românii din Diaspora, afirmând că ‘de banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă- sa curvă’!

Victor, ai demnitate, lasă-ne, dă-ți demisia așa cum ne-ai promis că vei face dacă nu realizezi Autostrada Comarnic- Brașov, pe care voiai să o construiești la absurda valoare de 8.5 miliarde de euro pentru doar 50 de kilometric, și du-te cu cortul după Dan Șova, că poate vei ajunge unde ți-e locul PENTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI”, a declarat purtătorul de cuvânt al Partidului Ecologist Român, Alin Goga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.