Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Vlad Țepeș pentru prima dată în sondaje cu o cifră interesantă

pru

Primul sondaj în care apare Partidul România Unită arată că partidul lui Vlad Țepeș, supranumit așa din cauza siglei, are 3 la sută în opțiunile de vot ale românilor. Sondajul apare într-o perioadă în care partidul fondat de deputatul Bogdan Diaconu este în mijlocul dezbaterilor aprinse legate de legea prin care romii să fie denumiți ”țigani”, depusă de liderul PRU marți la Parlament.

content-image

PRU se definește pe sine ca partid naționalist modern și are ca efigii imaginea lui Vlad Țepeș și doctrina lui Nicolae Iorga, național-democrația. Recent, un alt sondaj a relevat că personalitățile istorice precum Vlad Țepeș și Nicolae Iorga se află în topul simpatiei românilor.

PRU mai are un an de zile să demonstreze că poate transforma simpatia de care se bucură în mediul online, unde mesajele liderului său au parte de mii de like-uri și comentarii, în voturi, dar semnele sunt încurajatoare prin comparație cu alte proiecte politice noi care au rămas la stadiul de anunț. Astfel, deși mai mulți lideri politici au anunțat că vor întemeia partide noi, precum Monica Macovei, Mircea Geoană sau Daniel Fenechiu, Partidul România Unită este primul și singurul care a și ajuns să fie înregistrat oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.