Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Noua Dreaptă INTERVINE în scandalul LGBT de la Eurovision: Cere conducerii TVR rejudecarea pieselor intrate în concurs

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Noua Dreaptă protest

Partidul Noua Dreaptă condamnă discriminarea pe criterii sexuale în jurizarea concursului Eurovision. Reprezentanții Partidului Noua Dreaptă susțin că la mai puțin de jumătate de an de la Referendumul pentru Căsătoria dintre bărbat și femeie, când 91,6% din totalul celor prezenți au votat DA, ofensiva lobby-ului homosexual împotriva majorității heterosexuale a început.

Citește și: Felix Rache îi dă lui Răzvan Cuc prima temă dacă ajunge din nou ministru la Transporturi: Să scape de liberalul de la Aeroportul Otopeni

„Situația finalei Eurovision din acest an este cât se poate de elocventă în acest sens, unde lupta pentru scoaterea heterosexualilor din prim planul scenei publice fiind de data această făcută într-un mod brutal și abuziv.

Victima acestei discriminări grosolane este un copil de 16 ani, artista Laura Bretan, favorita publicului din România dar și a celor 7 jurați străini, printre care și doi jurați britanici homosexuali, care inițial au declarat-o pe Laura câștigătoarea acestei ediții dar și favorită la câștigarea finalei din Israel. Schimbarea de opinie a celor doi jurați cu orientare homosexuală asumată s-a petrecut după ce activiștii pro-homosexuali au postat pe pagina concursului un clip în care Laura Bretan își arăta sprijinul pentru familia tradițională în campania pentru Referendum.

Având în vedere gravitatea acestor fapte, lipsa de imparțialitate a acestui juriu dar și totala lipsă de decență a organizatorilor acestui concurs, Partidul Noua Dreaptă cere conducerii TVR rejudecarea pieselor intrate în concurs, doar pe baza votului românilor. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cerem tuturor românilor ca de azi înainte concursul Eurovision să fie boicotat iar participarea României să fie reluată doar atunci când cei vinovați de acest vot discriminatoriu vor fi răspuns în față legii.

Partidul Noua Dreaptă cere conducerii TVR să redea acest concurs românilor, impunând ca piesele intrate în concurs să fie scrise de autori români, interpretate de artiști români și notați de un juriu format doar din români iar aportul votului public să aibă aceeași pondere ca și înainte, de 50%”, a menționat Partidul Noua Dreaptă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.