Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul România Mare anunță că revine: Cu cine a făcut o alianță / DOCUMENT

Partidul România Mare anunță că revine în politică! PRM a semnat  a pus baza aliantei "Uniunea Pentru România", prin semnarea unui protocol de colaborare intre Partidul România Mare si Partidul Poporului, la care pot sa adere toate fortele patriotice, care nu au participat la guvernarea României.

Protocolul prevede ca membrii aliantei vor participa la alegerile generale pe lista Partidului România Mare, sub sigla PRM.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă ce prevede protocolul de colaborare:

DOCUMENTUL POATE FI CONSULTAT ȘI AICI

PARTIDUL ROMÂNIA MARE, cu sediul în Bucureşti, Strada Vasile Lascar, nr. 16, sector 2, înregistrat la Tribunalul Municipiului Bucureşti prin decizia cu nr. 14/1991, reprezentat prin Prof. Adrian Popescu, în calitate de Preşedinte interimar

PARTIDUL POPORULUI, cu sediul în Bucureşti, Strada Academiei, nr. 7, sector 1, înregistrat la Tribunalul Municipiului Bucureşti cu nr. 50/P/2011, reprezentat prin Dr. Constantin Cojocaru, în calitate de Preşedinte

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

HOTĂRĂSC următoarele:

1. În scopul participării la alegerile parlamentare din anul 2016, se constituie Alianţa cu denumirea completă „UNIUNEA PENTRU ROMÂNIA”, formată din partide ale căror programe politice se bazează pe doctrina naţional-democraţiei.

La UNIUNEA PENTRU ROMÂNIA pot adera şi alte partide politice, ca şi alte persoane juridice şi persoane fizice, care aderă la Programul Politic al Alianţei, cu aprobarea conducerii Alianţei.

2.Reprezentantii UNIUNII PENTRU ROMÂNIA vor participa la alegerile parlamentare din 2016 pe lista Partidului România Mare.

Citește și: INTERZIS MINORILOR Cum a apărut vedeta la o piscină din București

3. Dispoziţiile Protocolului completează dispoziţiile statutare ale partidelor şi sunt obligatorii pentru toţi membrii şi toate organizaţiile partidelor semnatare şi pentru toate persoanele care candidează în numele Alianţei.

4. Deciziile Alianţei sunt publice, dezbaterile în forurile de decizie ale Alianţei sunt confidenţiale, până la luarea unei decizii.

5. Conflictele publice între membrii partidelor, precum şi atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid din Alianţă, nu sunt permise.

6. Partidele membre ale Alianţei nu vor iniţia şi nu vor accepta trecerea de la un partid la altul a membrilor lor.

7. În toate situaţiile, deciziile Alianţei se iau prin consultare şi consens.

Citește și: Ai curajul să porți așa ceva? Cea mai nouă rochiță pentru femei / FOTO

8. Pe toată durata de funcţionare a Alianţei, partidele componente îşi păstrează identitatea doctrinară.

9. Deciziile care survin ca urmare a aplicării prevederilor prezentului Protocol, precum si orice alt fel de decizii care implică funcţionarea Alianţei, vor fi propuse de grupuri de lucru constituite pe baze paritare între părţile semnatare ale Protocolului.

10. Persoanele care fac parte din grupurile de lucru vor fi desemnate si revocate în conformitate cu procedurile statutare ale fiecărui partid.

11. Deciziile grupurilor de lucru se adoptă prin consens.

12. Propunerile grupurilor de lucru devin decizii ale Alianţei numai după aprobarea acestora de către copreşedinţii Alianţei.

Citește și: SEX TAPE cu o cunoscută politiciană / VIDEO

13. Copreşedinţii Alianţei sunt preşedinţii partidelor semnatare.

14. Copreşedinţii Alianţei reprezintă Alianţa în relaţiile publice şi politice şi aprobă documentele şi propunerile de decizii ale grupurilor de lucru .

15. Partidele componente ale Alianţei vor participa în alegerile parlamentare cu candidaţi comuni, pe lista comună, ce va fi depusă la Birourile Electorale de Partidul România Mare.

16. Candidaturile vor fi depuse în numele Partidului România Mare si vor folosi semnul electoral al acestuia, vulturul cruciat, în condiţiile legii electorale.

17. Numărul de candidaţi precum şi ordinea pe liste, din partea fiecărui partid al Alianţei, va fi stabilit prin aplicarea criteriilor de evaluare şi selecţie aprobate de conducerea Alianţei.

18. Fiecare partid îşi va desemna candidaţii conform prevederilor statutare ale partidului şi îi va comunica Alianţei sub semnătura preşedintelui partidului.

Citește și: Din cauza unor bomboane, 24 de tineri care participau la un festival de muzică au ajuns la spital

19. Lista comună de candidaţi a Alianţei se semnează de către reprezentantul Partidului România Mare, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

20. Coordonatorul campaniei electorale şi echipa centrală de campanie se desemnează de către Alianţă.

21. La nivelul judeţelor, al sectoarelor municipiului Bucureşti, la nivelul municipiului Bucureşti, la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor, se formează echipe de campanie ale Alianţei, conduse de copreşedinţi, câte unul din partea fiecărui partid component al Alianţei.

22. Pentru alegerile parlamentare, Alianţa va desemna un mandatar financiar comun, conform prevederilor legale în vigoare.

23. Bugetul campaniei parlamentare se propune de către echipa de campanie şi se aprobă de către Alianţă.

24. Bugetul campaniei se constituie din contribuţii ale candidaţilor, precum şi din contribuţii ale partidelor semnatare, proporţional cu numărul de candidaturi depuse.

25. Modificarea Protocolului Alianţei se negociază şi se aprobă de către forurile statutare în drept ale partidelor.

26. Partidele componene ale alianţei nu vor accepta sau iniţia participarea separată în alte alianţe electorale.

27. Prezentul protocol este valabil până la data alegerilor parlamentare din anul 2016.

28. Sancţiunile pentru încălcarea protocolului se asimilează celor pentru încălcarea statutelor partidelor, decise de fiecare partid în parte, din proprie iniţiativă sau la solicitarea celoralte părţi.

29. Programul Politic al Alianţei este cel prevăzut în Anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul Protocol.

30. Prezentul Protocol intră în vigoare la data semnării lui de către părţi.

 

 

Prof. Adrian Popescu

Preşedinte

Partidul România Mare

 

Dr. Constantin Cojocaru

Preşedinte

Partidul Poporului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.