Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul România Unită a depus la BEC listele de semnături pentru alegerile parlamentare

rtv.net
Sebastian Ghita Bogdan Diaconu

Partidul România Unită a depus miercuri seară, la Biroul Electoral Central, listele de semnături pentru alegerile parlamentare. Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a declarat, miercuri seară, că au fost strânse peste 230.000 de semnături pentru alegerile parlamentare şi că partidul său va intra "cu capul sus" în Parlamentul României, după 11 decembrie.

"Am strâns 237.717 de semnături. Pe 11 decembrie, PRU va intra cu capul sus în Parlamentul României, cu deminitate şi suficient de multă forţă încât să determine viitorul României, conform cu valorile pe care le promovăm", a spus Bogdan Diaconu. Lista PRU de la Camera Deputatilor este deschisă de Gheorghe Turda, iar cea de la Senat de Florin Tătaru, a anunţat liderul partidului.

Artistul Gheorghe Turda a declarat, miercuri seara, că este "mai mult decât onorat" că face parte din PRU. "Eu nu am vrut sa stau pe dreapta cum stau alti artisti, pentru ca trebuie sa punem umarul pentru o Romanie unita", a spus Turda. Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru circumscripțiile electorale din țară va fi 27 octombrie 2016, iar campania electorală va începe pe 11 noiembrie și se va încheia pe 10 decembrie 216, ora 7 dimineața. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie, conform RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.