Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu: Partidul România Unită s-a înscris oficial în cursa europarlamentară

Bogdan Diaconu

Președintele PRU Bogdan Diaconu a anunțat înscrierea oficială în cursa europarlamentară.

''Partidul România Unită s-a înscris azi oficial în cursa europarlamentară. Va fi o bătălie între dintre statele naționale și globalizare. Alegătorii europeni sunt chemați să decidă dacă Bruxelles este capitala unei uniuni de state suverane sau Înalta Poartă a Europei.

UE este configurată acum ca o serie de state vasale Germaniei și Franței. Acestea iau deciziile majore și stabilesc, unilateral, direcțiile de dezvoltare a Uniunii. Crede cineva că britanicii au votat să părăsească UE pentru că le era bine?

În această bătălie pentru controlul UE un rol tot mai mare îl are Federația Rusă. Ca în perioada interbelică, legătura Germaniei cu Rusia este tot mai strânsă. Gazul rusesc cântărește greu. Așa cum cântăresc și investițiile germane din Rusia. Concernul BASF a investit peste 10 miliarde de euro în Rusia. Volkswagen a investit peste 2 miliarde de euro în într-o fabrică de autoturisme la 170 de kilometri de Moscova. Știați că Germania este cel mai mare importator de produse din Rusia – 29 miliarde de euro în 2017?

Aceste alegeri sunt și despre tineri. Rata șomajului între tinerii europeni este de 28%. Ce face UE? Deschide larg porțile imigranților musulmani, care vor accepta salarii mici pentru a supraviețui. Ce vor face tinerii europeni?

Citește și: Lovitură de TEATRU pe ultima sută de metri - OUG 114, aviz favorabil de la Consiliul Economic și Social

Suntem singurul partid naționalist din România înscris în această competiție. Ne bazăm pe toți cei care au înțeles că reprezentarea României nu se face în genunchi. Vrem este să rămânem suverani în UE. Vrem eliminarea dublului standard din toate punctele de vedere și vrem subvenții egale cu cele din vest pentru agricultorii români, care primesc subvenții cu 40% mai mici. UE trebuie să fie un izvor de echitate, nu pentru sursă de profit pentru unii, iar noi – piață de desfacere.

Vrem să apărăm capitalul românesc. Nu poți să-i lași pe străini să prospere, iar ai tăi să moară ca să facă loc multinaționalelor. Vorbim mereu de autostrăzi. Câte firme românești se bat pentru contractele de realizare a autostrăzilor? Da, accesăm bani europeni, dar marile firme străine sunt beneficiare ale contractelor. Românii au voie maxim IMM-uri. Dacă vă cer acum să dați cinci exemple de mai firme străine prezente în România, imediat le puteți numi. Dar dați-mi cinci exemple de firme românești care pot concura cu jupânii din vest. E mai greu, nu-i așa?

Vrem să punem unirea Basarabiei cu România pe agenda europeană. În 30 de ani, nici un partid politic din România nu a tratat cu seriozitate această temă. Cât mai stăm prizonierii Pactului Ribbentrop-Molotov? Cât mai acceptăm consecințele unui tratat semnat de doi dintre cei mai mari criminali ai secolului XX, Hitler și Stalin? Germania s-a unificat și toată lumea, inclusiv UE, a aplaudat reunificarea germană.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut cu semnăturile lor, le mulțumesc colegilor din PRM că sunt aici, cu noi, iar candidații lor sunt pe lista noastră. Nu am avut voie de la stăpânire să facem alianță, dar, vorba cântecului, frații în veci vor fi frați. PRM și PRU sunt împreună.

Trăiască România Mare, Unită și Suverană!'', a scris Bogdan Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.