Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Păruială politică între PNL şi PSD: Somaţii şi diversiuni

fight-spam

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, susţine că Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, lansează în continuare diversiuni, pentru a acoperi problemele din propriul partid.

"Din păcate, Alina Gorghiu continuă să lanseze diversiuni, pentru a acoperi diversele probleme pe care le au cei din noul PDL, cum este situaţia domnului Predoiu. După ce zilele trecute vorbea de anticipate, astăzi doamna Gorghiu a lansat o nouă diversiune, acuzând PSD, nefundamentat, ca de fiecare dată de altfel. Îi solicit doamnei Alina Gorghiu să înceteze cu aceste diversiuni", a declarat Plumb, într-un comunicat.

Social-democrata îi cere Alinei Gorghiu să spună dacă se delimitează de Cătălin Predoiu.

"Dacă românii aşteaptă acum un răspuns la o întrebare, acea întrebare este ce poziţie are PNL faţă de problema finanţării campaniei de la Buzău, în 2008, acolo unde a candidat domnul Cătălin Predoiu. În condiţiile în care domnul Predoiu mai este susţinut ca propunere de premier, doamna Gorghiu şi colegii săi trebuie să dea un răspuns la problema amintită. Dacă, în schimb, se delimitează de domnul Predoiu, să o spună acum. Aceasta este tema zilei", a mai declarat Rovana Plumb.

Replica Rovanei Plumb vine la scurt timp după ce Alina Gorghiu i-a "somat" pe premier şi pe parlamentarii PSD "să spună public" că nu vor legea votului prin corespondenţă. Vezi AICI detalii!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.