Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasagerul unui avion a deschis uşa de evacuare în locul celei de la toaletă: Confuzia a generat un adevărat haos

stiripesurse.ro
avion

Un pasager pe o cursă de la Manchester spre Pakistan a provocat o întârziere mare a zborului după ce a deschis ușa de urgență încercând să meargă la toaletă, în timp ce avionul se afla încă la sol. 40 de pasageri au fost debarcați după incidentul în timpul căruia „toboganul de urgență s-a umflat automat”, a anunțat într-o declarație Pakistan International Airlines (PIA), potrivit hotnews.ro.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Un purtător de cuvânt al companiei a spus pentru CNN că pasagerul a deschis ușa crezând că este cea de la toaletă, dar toți ceilalți pasageri au fost în siguranță. Manchester Airport a evitat să comenteze incidentul.

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

În luna mai, un pasager în vârstă a fost arestat și reținut în provincia răsăriteană Shandong din China pentru punerea în pericol a siguranței avionului, după ce a încercat să deschidă ușa de urgență de lângă scaunul lui în timp ce aparatul era la sol. Pasagerul, identificat cu numele de familie Song, se pare că a vrut s-o ia înaintea celorlalți la debarcare, după aterizare.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Iar în februarie 2018 una din ușile de urgență a căzut de pe unul din avioanele Dana Airlines în timpul aterizării la Abuja, capitala Nigeriei. Ola Orekunrin, un doctor din Lagos, a scris pe Twitter că „ușa de ieșire a căzut” din avionul nigerian când atingea solul după cursa de ora 6:48 de la Lagos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.