Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia Română dă noi detalii despre starea de sănătate a ÎPS Pimen: 'Nu e doar pe mâinele unor medici specialiști extraordinari, ci și în mâna lui Dumnezeu'

Ziarul Lumina
ips pimen

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a transmis, prin intermediul Basilica.ro, noutățile privind starea de sănătate a Arhiepiscopului Pimen al Sucevei și Rădăuților.

Ierarhul este infectat cu Covid-19 și internat de luni seară la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

„Ultima comunicare medicală legată de evoluția stării de sănătate a Arhiepiscopului Pimen indică o stabilizare progresivă a acesteia și revenirea anumitor rezultate ale analizelor medicale la valorile normale”, a anunțat Vasile Bănescu.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a transmis și un mesaj de apreciere pentru personalul medical implicat ca IPS Pimen să iasă învingător din lupta cu SARS-CoV-2.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

„Arhiepiscopul Pimen este nu doar pe mâinele unor medici specialiști extraordinari, cărora le mulțumim în mod constant, ci și în mâna mereu ocrotitoare a lui Dumnezeu, Căruia ne rugăm pentru însănătoșirea sa”, a spus Vasile Bănescu.

Ierarhul s-a născut în 25 august 1929, în localitatea Greabănu, jud. Buzău, la botez primind numele Vasile. A fost hirotonit ieromonah în anul 1957, ales Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor în 24 ianuarie 1991 şi instalat la Suceava în 3 martie 1991.

Citește și: Medicul Monica Pop sare în apărarea lui Adrian Streinu-Cercel: ‘Manevră politică!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.