Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia Română DONEAZĂ 300.000 de euro: La cine vor ajunge banii

Patriarhia Romana

Patriarhia Română anunță că va dona suma de 300.000 de euro pentru victimele incendiiilor din luna iulie din Grecia, demersul fiind un răspuns la apelul formulat de Biserica Ortodoxă elenă. Banii au fost strânși de la eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, scrie Mediafax.

„Ajutorul financiar al Patriarhiei Române pentru victimele incendiilor din Grecia - Patriarhia Română anunță că în urma apelului pentru ajutorarea Bisericii Ortodoxe a Greciei, după tragicul incendiu din apropierea Atenei, din 23-24 iulie 2018, a adunat din partea eparhiilor Bisericii Ortodoxe Române suma de 300.000 Euro. Această sumă va fi dăruită pentru acoperirea nevoilor urgente ale celor afectați de incendiu și reprezintă un semn de frățească solidaritate cu Biserica Ortodoxă a Greciei și cu poporul elen”, au precizat reprezentanții Patriarhiei Române, printr-un comunicat de presă.

Citește și Un nou caz de SCLAVIE în Italia: Este vorba despre români care munceau în domeniul agriculturii. Ambasadorul României se deplasează la fața locului

99 de persoane au decedat, iar alți aproape 172 de oameni au fost răniți, inclusiv 23 de copii, în urma incendiilor de vegetaţie de la periferia oraşului Atena, din luna iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.