Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriche, Buleică, Roşu şi Lazăr au semnat contracte cu Dinamo Bucureşti

sport.ro
logo dinamo

Echipa de fotbal Dinamo a anunţat, marţi, că i-a legitimat pe jucătorii Răzvan Petrache, Alin Buleică, Neluţ Roşu şi Valentin Lazăr, primii doi prelungindu-şi contractele pe care le-au avut în sezonul trecut în Liga I.

"Fundaşul central Răzvan Patriche, fundaşul dreapta Alin Buleică, mijlocaşul central Neluţ Roşu şi mijlocaşul ofensiv Valentin Lazăr au semnat astăzi, la sediul clubului, contracte cu Dinamo 1948 şi fac parte din lotul echipei noastre pentru noul sezon competiţional în Liga a II-a", a anunţat gruparea bucureşteană pe pagina oficială de Facebook.

Răzvan Patriche, 36 de ani, a evoluat în cariera sa la echipe precum Sportul Studenţesc, ASA Tg. Mureş, Universitatea Craiova, CS Afumaţi, Academica Clinceni şi Dinamo. În sezonul trecut, Patriche a jucat 12 meciuri şi a înscris un gol în Liga I pentru Dinamo.

Alin Buleică va împlini 31 de ani peste două luni şi a avut 10 apariţii în tricoul alb-roşu în sezonul trecut. Fundaşul dreapta al roş-albilor a mai evoluat în România pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploieşti, CS Tr. Severin, Pandurii Tg. Jiu, "U" Cluj, Concordia Chiajna, UTA, FC Argeş, Turris Măgurele şi Viitorul Tg. Jiu.

Ultima oară la Concordia Chiajna, Neluţ Roşu (29 de ani) a câştigat campionatul în România cu FC Viitorul şi Cupa României cu CFR Cluj. El a mai evoluat în carieră la Luceafărul Oradea, FC Botoşani, CFR Cluj, Viitorul Constanţa, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, UTA Arad şi FC Voluntari.

Valentin Lazăr (33 de ani) a început fotbalul la Petrolul Ploieşti şi a mai evoluat pentru Sportul Studenţesc, Dinamo Bucureşti, Concordia Chiajna, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat şi Al-Shahania (Qatar), Umraniyespor (Turcia) şi CSM Reşiţa. Pentru Dinamo el a jucat 122 de meciuri şi a marcat 21 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.