Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrick Dempsey a lansat o colecţie vestimentară împreună cu Bleusalt

celebrityinside.com
patrick dempsey

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolurile din „The Emperor's Club” şi „Grey's Anatomy”, a lansat o colecţie vestimentară împreună cu Bleusalt, scrie news.ro.

Într-un comunicat, el a transmis: „Trăiesc în Bleusalt şi a fost o plăcere să creez o colecţie a mea pe care să o pot purta toată ziua, în fiecare zi, fie că stau în casă, că ies sau călătoresc. Sper să vă placă această colecţie la fel de mult ca mie”.

Pentru colecţia inspirată de confort au fost folosite nuanţe de nisip şi griuri, iar preţurile hainelor variază de la 50 la 350 de dolari. Împreună cu soţia lui, Dempsey a creat un blazer pe care îl descrie ca o versiune a unuia bărbătesc cu o croială mai feminină.

Brandul de lux a fost lansat în 2017 de Lyndie Benson, care creează fiecare piesă vestimentară folosind o ţesătură realizată din fibre ale unui fag. Articolele din colecţia lui Dempsey sunt denumite după locuri din Malibu.

Citește și: Opera din Budapesta a suspendat cele 15 reprezentaţii ale musicalului 'Billy Elliot' după o campanie homofobă

Născut pe 13 ianuarie 1966, Patrick Dempsey este cunoscut din lungmetraje precum „Can't Buy Me Love” (1987), „The Emperor's Club” (2002), „Flypaper” (2011) şi „Bridget Jones's Baby” (2016), însă celebritatea i-a fost adusă de rolul Derek Shepherd din serialul „Grey's Anatomy” (2005 - 2018), pentru care a primit şi două nominalizări la Globurile de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.