Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronii de pe LITORAL își BAT JOC de turiști: ANSVSA a dat AMENZI pe bandă rulantă

turistderomania.ro
statiune olimp litoral

Încă de la eliminarea restricțiilor de deplasare prin țară, patronii din România au făcut apel la români să meargă la mare pe litoralul românesc, pentru a-i salva de la faliment. Drept răsplată, turiștii sunt tratați mizerabil.

Amenzi de peste 110.000 de lei au fost date de medicii veterinari pentru nereguli constatate în urma unor controale pe litoral.

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță că în cadrul controalelor au fost verificate aproape 100 de unități, printre care restaurante, baruri, braserii, bufete, fast – food-uri, rulote, pizzerii, patiserii și cofetării și un supermarket, conform Mediafax.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 104: 'Tot ce a apărut în presă sunt cretinisme'

Inspectorii veterinari au constatat o serie de neconformități cum sunt manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, ambalarea şi etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, condiții necorespunzătoare de igienă în spațiile de producție, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Pentru abaterile de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor au fost aplicate 24 de amenzi în valoare totală de 111.800 de lei.

De asemenea, a fost suspendată temporar activitatea unei braserii și au fost confiscate şi retrase de la vânzare 17,3 kg de produse alimentare improprii consumului uman.

Acestea au fost dirijate către o unitate de neutralizare.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.