Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul miliardar al lui AS Monaco, arestat de francezi, face PRĂPĂD în Principat: I-a mituit și pe fiul şi soţia fostului ministru al Justiţiei din Monaco

Dimitri Ribolovlev

Miliardarul rus Dimitri Ribolovlev, patronul AS Monaco, a fost inculpat, miercuri, într-un caz de presupusă escrocherie în care este acuzat de un comerciant de opere de artă, relatează L’Equipe.

Ribolovlev a fost inculpat la 24 de ore de când a fost reţinut, el fiind suspectat de corupţie, trafic de influenţă şi complicitate la aceste delicte. Omul de afaceri a fost eliberat şi plasat sub control judiciar, la fel ca alţi trei inculpaţi: avocata sa, Tetiana Berşeda, şi fiul şi soţia fostului ministru al Justiţiei din Monaco, Philippe Narmino, scrie news.ro.

Citește și: S-a decis azi! Vom avea o nouă autostradă – Klaus Iohannis are ‘cuvântul’

Iniţial, Dimitri Ribolovlev l-a acuzat pe un comerciant de opere de artă, Yves Bouvier, că i-a supraevaluat 37 de tablouri (Picasso, Modigliani, Rothko, Monet), pe care i le-a vândut pentru suma de două miliarde de dolari, deşi valoarea lor ar fi fost de doar 500 de milioane de dolari.

Bouvier a formulat la rândul său acuzaţii la adresa lui Ribolovlev, susţinând că a fost înşelat de omul de afaceri rus cu suma de un miliard de dolari şi că patronul AS Monaco s-a folosit de influenţa pe care o avea în rândul conducătorilor din Principat pentru a-l trimite la închisoare. Bouvier a fost arestat la 25 februarie 2015, chiar în faţa locuinţei lui Dimitri Ribolovlev.

Citește și: Surse Întâlnire cu ușile închise în biroul lui Dragnea! Pe cine a chemat de urgență șeful PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.