Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Patronul puilor' avertizează Guvernul: Economia va fi mult mai greu de gestionat decât orice virus

financiar

Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia, cea mai mare afacere din industria cărnii de pui de pe plan local, cu peste 2.000 de angajaţi, consideră că economia ar trebui repornită cu orice preţ, altfel multe businessuri se vor pierde, iar economia se va prăbuşi, scrie Mediafax.

"Economia trebuie repornită cu orice risc. Altfel, ceea ce se va întâmpla cu businessurile, cu economia, va fi mult mai greu de gestionat decât orice virus",.a spus Ioan Popa, director general, Transavia, în cadrul videoconferinţei pentru antreprenori “Cum trecem împreună criza”, organizată de Ziarul Financiar şi Banca Transilvania.

Popa spune că în prezent compania lucrează cu toţi cei 2.200 de angajaţi. „Nu s-a schimbat absolut nimic de când a început criza. A produce mîncare este un act responsabil. Oamneii beneficiază de acest lucru în fiecare zi şi noi facem lucrurile acum aşa cum le-am făcut înainte. Funcţionăm după reguli stricte şi severe de la înfiinţare de aceea, pentru noi, nu au fost modificări substanţiale în acestă perioadă”.

„Din partea statului am vrea să nu apară măsuri care să ne încurce buna funcţionare a businessului”, a adăugat omul de afaceri. „În rândul antreprenorilor planează o stare de incertitudine pentru că nu ştim ce se întâmplă mâine”.

Vezi si: TEXTUL INTEGRAL al Decretului pentru prelungirea stării de urgență .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.