Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul ziarului 'Evenimentul zilei' rămâne sub control judiciar

dan andronic

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins marţi contestaţiile depuse de Dan Andronic şi Marius Marcovici la măsura de prelungire a controlului judiciar cu încă 60 de zile.

"Magistraţii Curţii de Apel s-au pronunţat marţi în acest caz, şi au respins contestaţiile depuse de Dan Andronic şi Marius Marcovici la măsura controlului judiciar, astfel că aceasta se păstrează pentru următoarele 60 de zile", a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Răzvan Dicu.

Dan Andronic şi Marius Marcovici, cercetaţi în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, au fost audiaţi luni la Curtea de Apel Braşov, după ce au contestat prelungirea controlului judiciar cu încă 60 de zile, începând din 8 februarie.

În acelaşi dosar sunt cercetaţi Remus Truică, dar şi avocatul Bogdan Roşu şi Prinţul Paul, pentru care Curtea de Apel Braşov a prelungit, în 2 februarie, măsura arestului la domiciliu cu încă 30 de zile. Ei se află în arest la domiciliu din 11 şi respectiv 12 decembrie 2015.

Remus Truică este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu.

Prinţul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influenţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susţin că, din noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Bogdan Roşu şi alte persoane au constituit un grup infracţional care au avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Prinţul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat, conform DNA, Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.