Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru angajaţi ai unei companii care lucrează pentru Jocurile Olimpice, arestați pentru consum de droguri

Patru angajaţi ai unei companii care lucrează pentru Jocurile Olimpice au fost arestaţi la Tokyo pentru consum presupus de droguri, au anunţat, marţi, poliţia şi organizatorii Jocurilor, cu zece zile înainte de ceremonia de deschidere programată pe 23 iulie, informează AFP.

Comitetul de organizare Tokyo-2020 a declarat că a fost informat că "patru persoane au fost arestate pentru încălcarea presupusă a legii privind controlul stupefiantelor şi psihotropelor", potrivit agerpres.ro.

Conform comitetului, cele patru persoane lucrează la o companie angajată de Tokyo-2020 pentru a furniza electricitate pentru operaţiunile olimpice.

Poliţia din Tokyo a confirmat că a arestat la începutul lui iulie doi cetăţeni americani şi doi cetăţeni britanici, acuzaţi că au "ingerat cocaină", violând legile privind stupefiantele.

"Dacă aceste informaţii sunt exacte, Tokyo-2020 va trimite un avertisment strict companiei şi o va soma să ia toate măsurile posibile pentru ca un astfel de incident să nu se mai producă", au transmis organizatorii Jocurilor.

La rândul său, Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a declarat că aceste arestări sunt "o problemă individuală şi o responsabilitate a autorităţilor judiciare locale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.