Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din Cluj, între care și un evadat, sunt cercetaţi pentru furt calificat: Prejudiciul se ridică la 20.000 de lei

facebook
justitie dosar penal

Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat prin care au produs un prejudiciu de 20.000 de lei, iar unul dintre ei este cercetat şi pentru evadare, după ce fusese arestat la domiciliu într-o altă cauză penală, potrivit Agerpres.

"La data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie au reţinut pentru 24 de ore patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat, evadare sau tăinuire. În urma cercetărilor şi a activităţilor informativ-operative demarate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada decembrie-noiembrie 2021, cei în cauză ar fi sustras, respectiv primit şi înlesnit valorificarea unor bunuri din interiorul unor autovehicule, parcate pe raza cartierului Mănăştur, din municipiul Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Conform sursei citate, din interiorul autovehiculelor care aveau portierele închise, însă neasigurate, dar şi prin forţarea sistemului de închidere a uşilor, cei patru ar fi sustras aparatură electronică, unelte de lucru şi bani.

"De asemenea, probatoriul administrat a condus la stabilirea faptului că, la data de 11 noiembrie 2021, aceştia ar fi sustras dintr-o societate alimentară din zona menţionată peste 2.000 de lei. Prin săvârşirea faptelor s-a cauzat un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei, în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti recuperându-se bunuri de circa 15.000 de lei. Faţă de unul dintre bărbaţi sunt efectuate totodată cercetări pentru comiterea infracţiunii de evadare, în cazul acestuia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, într-o altă cauză de natură penală", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.