Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi şi o femeie, de origine siriană, depistaţi într-un autocamion frigorific cu alimente pentru Germania

Politia frontiera

Patru bărbaţi şi o femeie, toţi de origine siriană, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre în România ascunşi într-un autocamion frigorific ce transporta alimente din Turcia în Germania, potrivit Agerpres.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui autocamion tip frigorific ce transporta alimente din Turcia pentru Germania. Din cauza faptului că autocamionul prezenta modificări la sistemul de închidere a compartimentului de marfă, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra acestuia. În urma desigilării au fost descoperite ascunse patru persoane de sex masculin şi o persoană de sex feminin. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul corporal asupra persoanelor, dar nu au fost descoperite documente care să ateste identitatea acestora, aceştia declarând că sunt de origine siriană', se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de PTF Giurgiu.

Şoferul turc, autocamionul şi persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră din Bulgaria în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.