Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru columbiene nu au putut juca în amicalul cu SUA (0-4), din cauza protocoalelor COVID-19

Patru jucătoare din selecţionata feminină de fotbal a Columbiei nu au putut juca în amicalul de luni cu SUA (0-4), de la Orlando, din cauza protocoalelor anti-COVID-19, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

US Soccer, federaţia americană de fotbal, a precizat într-un comunicat că un membru al delegaţiei columbiene a fost testat pozitiv, sâmbătă, la sosirea în Orlando şi el a avut un contact clasificat de ''risc mic'' cu trei jucătoare.

Citește și: Dragnea ia primul contact cu procurorii DNA în 2021 - A fost adus de la penitenciar pentru audieri în dosarul vizitei în SUA

Cele trei jucătoare au intrat în izolare şi au fost supuse altor teste care au ieşit negative, dar nu au putut juca din motive de precauţie. O a patra jucătoare columbiană a avut un test neconcludent după sosirea la Orlando şi nici ea nu a intrat pe teren.

Dacă cele patru jucătoare sud-americane vor furniza teste negative în zilele următoare, ele vor avea drept de joc la al doilea amical cu SUA, programat pe 22 ianuarie tot la Orlando.

În meciul de luni, SUA s-a impus cu 4-0 prin golurile marcate de surorile Sam Mewis (5, 33, 47 - penalty) şi Kristie Mewis (85). A fost primul amical disputat de SUA pe teren propriu după o pauză de 313 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.