Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru dintr-o lovitură: Dănciulescu a anunțat că Sergiu Popovici, Andrei Târcoveanu, Gregory Tade şi Vlad Olteanu pleacă de la Dinamo

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu (42 de ani) a confirmat că Sergiu Popovici şi Andrei Târcoveanu vor pleca de la Dinamo şi a anunţat, luni seară, că echipa din Ştefan cel Mare se va despărţit în iarnă şi de Gregory Tade şi Vlad Olteanu, scrie mediafax.

citește și: Decizia radicală luată de Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu echipa sa

Popovici şi Târcoveanu nu au semnat, încă, rezilierea contractelor, dar o vor face după meciul cu Astra: "Cei doi mai au contracte cu Dinamo, nu sunt reziliate încă. Nea Mircea i-a luat la o discuţie şi le-a transmis să intre în vacanţă de azi. Probabil se va ajunge la rezilierea contractelor.

Mai avem un singur meci, nu cred că se mai pot întâmpla foarte multe. După meciul cu Astra se va afla mai multe. Probabil vor mai fi plecări. Poate se vor renegocia anumite contracte", a spus "Corbul", la Digi Sport.

Apoi, managerul general al "câinilor" a transmis că Dinamo nu va avea răbdare cu Gregory Tade şi îi va rupe contractul, aceeaşi soartă urmând s-o aibă şi Vlad Olteanu: "Probabil se va ajunge la reziliere şi cu Tade. A fost operat la o clinică din străinătate şi trebuie o perioadă de 3-4 luni de recuperare. El n-a primit niciun salariu până acum, niciun bonus. Olteanu va pleca şi el".

Dacă Vlad Olteanu, singurul jucător din lot impresariat de Luana Rednic, nu e un jucător pe placul "Puriului" şi nu e considerat o opţiune, Tade va pleca de la Dinamo înainte să joace un meci oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.