Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru imigranţi acuzaţi de moartea şoferului polonez la Calais

Daily Express
calais

Patru imigranţi - doi eritreeni minori şi doi afgani - au fost puşi oficial sub acuzare pentru uciderea unui bărbat polonez după ce camioneta pe care acesta îl conducea s-a izbit într-un tir oprit din cauza unui baraj pe o şosea din Franţa, transmite agenţia poloneză de presă PAP, citată joi de thenews.pl, potrivit agerpres.

Cei patru imigranţi sunt acuzaţi că au creat un pericol în trafic pentru că au ridicat un baraj din trunchiuri de copaci pe o autostradă nu departe de oraşul Calais din nordul Franţei. Tragedia s-a produs marţi dimineaţă. Suspecţii susţin că sunt nevinovaţi.

Distrugerea moscheii istorice din Mosul, începutul sfârşitului pentru Statul Islamic - FOTO/VIDEO

Alte cinci persoane - patru minori eritreeni şi un tânăr etiopian - au fost de asemenea reţinuţi în legătură cu acest caz.

Trei tiruri au fost nevoite să oprească brusc, iar camioneta condusă de şoferul polonez s-a izbit într-unul din ele, izbucnind în flăcări. Bărbatul aflat la volanul camionetei a decedat.

În octombrie, autorităţile franceze au destructurat aşa-numita 'Junglă de la Calais', un oraş improvizat care adăpostea circa 7.000 de imigranţi, în special din Afganistan, Sudan şi Eritreea, care încercau să traverseze Canalul Mânecii şi să ajungă în Marea Britanie.

Imigranţii erau cunoscuţi pentru faptul că ridicau cu regularitate baraje pe autostradă în speranţa că tirurile vor încetini sau vor opri, ei încercând astfel să se urce şi să se ascundă în ele pentru a trece în Regatul Unit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.