Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru jucătoare IMPORTANTE de la națională vin la CSM București

gsp.ro
CSM Bucuresti Thorstensson

Campioana României la handbal CSM București a dat lovitura pe piața transferurilor. Patru jucătoare importante se alătură echipei din Capitală. Este vorba despre mai multe românce care vor evolua pentru formația bucureșteană.

Citește și:DOLIU în lumea teatrului din România: a murit marea actriță Maria Teslaru. Oana Pellea: Mi s-a rupt sufletul!

Potrivit informaților oferite în exclusivitate de Gazeta Sporturilor Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi și Laura Chiper au semnat cu echipa campioană.

Cubul susținut de Primăria Bucureștiului nu a făcut niciun anunț oficial. Potrivit sursei citate cele patru jucătoare au semnat deja cu CSM București. Portarul Denisa Dedu și interul stânga Gabriela Perianu, care evoluează la Siofok, în Ungaria, au fost oficializate în săptămâna în care CSM București a jucat la Gyor. Atunci președintele secției, Andrei Luca s-a întâlnit cu cele două handbaliste, care au semnat noile angajamente. Deși Dedu și Perianu au avut ofertă să continue și la Siofok, au ales proiectul CSM, urmând ca din vară să se întoarcă în România. De altfel, într-o discuție purtată cu fanii pe contul său de Instagram, Denisa Dedu a recunoscut că nu va mai juca din vară în Ungaria. "Nu pot să spun nimic acum, dar o să aflați în curând unde voi juca", le-a spus Denisa fanilor.

CSM București a mai obținut semnătura a două handbaliste de la Corona Brașov. Este vorba de Eliza Buceschi, centrul "naționalei" României, cea mai bună marcatoare a "tricolorelor" la Euro 2018, dar și de Laura Chiper, extrema dreaptă, care părăsește Corona după 8 ani petrecuți sub Tâmpa. Buceschi și Chiper sunt momentan accidentate, dar nu au ceva grav și vor veni din vară, la CSM, pregătite sută la sută. CSM București nu va abandona însă total pista handbalistelor străine. Oficialii clubului vor să mai transfere de afară cel puțin o extremă stânga și un inter dreapta, pentru a completa lotul.

Citește și: Loto 6/49 - Numerele extrase, duminică, 17.02.2019

CSM București își mai dorește cu ardoare încă o componentă a "naționalei", pivotul Crina Pintea. Aceasta, se pare, nu a dat încă un răspuns propunerii venite din partea CSM, ea mai având oferte de la Rostov Don și SCM Rm. Vâlcea. CSM e însă în pole-position în ceea ce privește transferul, mai ales că dispune de un buget net peste Vâlcea și Rostov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.