Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru jucători de la San Antonio Spurs infectaţi cu Covid, mai multe meciuri amânate în NBA

NBA
"O anchetă de depistare a potenţialilor contacţi a fost deschisă în rândul celorlalţi componenţi ai echipei San Antonio Spurs", a mai precizat NBA.

San Antonio Spurs, antrenată de Gregg Popovich, în vârstă de 72 de ani, care s-a vaccinat contra Covid-19 în ultimele săptămâni, nu a avut suficienţi jucători disponibili pentru disputarea partidei, numărul minim impus fiind de opt.

Spurs, locul 6 în Conferinţa Vestului, al cărei meci de marţi cu Detroit Pistons a fost amânat, nu va putea juca nici cu Cleveland Cavaliers miercuri şi nu va face deplasarea nici pentru meciul cu New York Knicks de sâmbătă, sau pentru cel cu Indiana Pacers de lunea viitoare.
Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Ultimul său meci a avut loc duminică cu Charlotte Hornets şi s-a soldat cu o victorie (122-110).

Liga a indicat că Charlotte Hornets face, de asemenea, obiectul unei anchete de depistare a potenţialilor contacţi, iar următoarele sale două meciuri, cu Chicago Bulls, miercuri, şi Denver Nuggets, de vineri, sunt de asemenea amânate.

Conform protocolului NBA, orice persoană testată pozitiv sau identificată ca fiind în contact strâns cu o persoană contaminată va fi carantinată.

De la debutul sezonului, pe 22 decembrie, 30 de meciuri au fost amânate din cauza Covid-19.

Un al 31-lea meci, între Dallas Mavericks şi Detroit Pistons, programat marţi, a fost mutat la o dată ulterioară de ligă, de data aceasta din motive meteorologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.