Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru muncitori care lucrau la autostradă au fost răniți într-un accident rutier

www.realitatea.net
ambulanță accident

Patru persoane au fost rănite, luni dimineaţă, într-un accident rutier, la ieșirea din localitatea Ilia, județul Hunedoara. Șoferul unui microbuz în care erau muncitori care lucrează la autostrada Lugoj-Deva a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac, transmite Mediafax.

Din primele cercetări, accidentul în care patru muncitori aflați în microbuz au fost răniți, s-a produs după ce şoferului i s-a făcut rău la volan.

„Accidentul rutier a avut loc la ieșire din Ilia spre Bretea Mureșană, fiind implicat un microbuz cu muncitori de la autostradă. Patru victime au fost duse la UPU, bărbați, cu contuzii membre inferioare și superioare, traumatisme craniene. Sunt conștienți, cooperanți", a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Citește și: Penitenciarul Timişoara oferă detalii OFICIALE după sinuciderea lui Marcel Lepa, interlopul care a ucis un poliţist

În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva.

Polițiștii fac cercetări la fața locului.

„În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.