Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru parlamentari PSD, Mihăiță Găină, Emanoil Savin, Marius Bota și Ioan Talpoș, au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

PSD
PSD sigla

Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea de cenzură la adresa Executivului. Fostul deputat PSD Mihăiță Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota și senatorul afiliat PSD Ioan Talpoș, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

Potrivit listei de semnături ale moțiunii de cenzură depusă la cele două birouri permanente ale Parlamentului, patru aleși ai PSD, doi senatori și doi deputați, au semnat pentru demersul opoziției.

Moțiunea a mai primit 95 de semnături din partea PNL, 40 de semnături de la USR, 30 de semnături de la UDMR și 26 de semnături Pro România.

De asemenea, ALDE a contribuit cu 20 de semnături, PMP cu 17 semnături, iar minoritățile cu 2 și independenții cu 4 semnături.

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a afirmat președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Urmează să aibă loc o ședință a Birourilor permanente ale Parlamentului, miercuri, de la ora 10.30, pentru a decide calendarul moțiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.