Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs în Orăştie

www.sokant.ro
politia nu treceti

Patru persoane au ajuns vineri seara la Spitalul Municipal din Orăştie, cu mai multe traumatisme craniene şi fracturi, în urma unui accident produs pe fondul neatenţiei în conducere şi în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Evenimentul a avut loc pe un drum comunal care face legătura, pe o scurtătură, între localităţile Orăştie şi Geoagiu.

Potrivit primelor date ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism Ford a ajuns, din neatenţie, pe acostamentul drumului şi acolo a derapat. Pentru a-şi redresa maşina, şoferul a tras de volan şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani. "Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma impactului, cei doi şoferi şi doi pasageri din autoturismul Ford au fost răniţi. "Victimele sunt două femei şi doi bărbaţi. În urma accidentului, răniţii au suferit traumatisme craniene cu pierderea stării de conştienţă. Unul dintre răniţi mai prezintă o fractură de femur, iar un altul are un traumatism cranian cu o plagă frontală. Pacienţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la spitalul din Orăştie", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Orăştie, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.