Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri din Iaşi au fost reţinuţi pentru furturi în supermarketuri din Focşani

Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, din municipiul Iaşi, au fost reţinuţi de poliţiştii vrânceni fiind bănuiţi că ar fi comis mai multe furturi în patru supermarketuri de pe raza municipiului Focşani, a informat, joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Ieri, 26 mai, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi comerciale despre faptul că un grup format din cinci tineri ar fi pătruns în incinta marketului, de unde ar fi sustras mai multe produse de igienă personală în valoare de aproximativ 1.200 de lei. În urma activităţilor efectuate, poliţiştii i-au depistat în trafic pe cei în cauză, în municipiul Focşani", a precizat IPJ Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Poliţiei, din cercetări a reieşit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, persoanele în cauză ar fi pătruns în alte trei marketuri din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras diferite produse, în valoare de circa 3.500 lei. De asemenea, doi dintre tineri ar fi pătruns, în data de 8 aprilie, şi în incinta altor două marketuri din Focşani, de unde ar fi sustras produse în valoare de 180 de lei.

Patru dintre cele cinci persoane bănuite au fost reţinute de poliţişti pentru 24 ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.