Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru traficanţi care distribuiau droguri şi etnobotanice în Cluj au fost arestaţi preventiv

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru traficanţi acuzaţi de DIICOT că distribuiau droguri şi etnobotanice pe raza judeţului Cluj au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu anul 2020, cei patru inculpaţi au procurat, manipulat, stocat şi distribuit, în mod direct, droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din judeţul Cluj.

Anchetatorii au făcut în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind găsite 880 de grame de substanţă psihoactivă, două comprimate cu efect psihoactiv, 10 grame de canabis şi 5 grame de haşiş, două cântare electronice cu urmă de substanţă, grindere cu urme de THC, ustensile folosite pentru consum cu urme de substanţă, mai multe telefoane mobile şi un laptop, potrivit Agerpres.

Joi, un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.