Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, s-a accidentat și a fost înlocuit la naționala Franței cu Matteo Guendouzi

Paul Pogba

Paul Pogba (26 de ani), mijlocașul lui Manchester United, a suferit o accidentare la gleznă şi a fost înlocuit în lotul naţionalei Franţei cu Matteo Guendouzi (20 de ani), de la Arsenal, care nu a mai fost convocat până în prezent la prima reprezentativă, anunță MEDIAFAX.

În postarea făcută pe Twitter de naţionala Franţei, luni, se specifică faptul că Pogba a suferit o accidentare la gleznă. Aceasta a survenit în timpul meciului de campionat cu Southampton, de sâmbătă, scor 1-1.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

Astfel, Paul Pogba va rata meciurile naţionalei Franţei cu Albania şi Andorra, din preliminariile EURO 2020, care se vor disputa pe 7 şi 10 septembrie, ambele pe teren propriu.

În locul lui Pogba, în cantonamentul naţionalei Franţei a sosit Matteo Guendouzi, un fotbalist de 20 de ani care s-a impus în echipa lui Arsenal în perioada recentă.

După patru runde din grupa H de calificare la EURO 2020, Franţa ocupă primul loc, cu 9 puncte, la egalitate cu Turcia şi Islanda. Din grupă mai fac parte Albania, Moldova şi Andorra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.