Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, SFIDAREA SUPREMĂ la prima ședință a cabinetului Dăncilă 2

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern nou

Premierul Viorica Dăncilă le-a urat, vineri, bun venit în Executiv noilor miniștri, cărora le-a transmis să muncească în echipă. Vicepremierul Paul Stănescu nu este prezent la ședință, în schimb participă ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova, scrie Mediafax.

„Vreau să le urez noilor membri ai echipei guvernamentale, sunt convinsă că vom reuși împreună să punem în practică proiecte importante aflate în lucru dar să demarăm și noi măsuri benefice pentru România și pentru români. Am încredere în experiența dumneavoastră, sunt convinsă că veți reuși să gestionați cu succes implementarea programului de guvernare, implementarea măsurilor din programul de guvernare, dar și dosarele importante pe care le avem de gestionat pe timpul președinției Consiliului UE”, le-a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă, vineri, în debutul ședinței Executivului, noilor miniștri din cabinet.

De asemenea, Dăncilă le-a mulțumit foștilor membri ai Guvernului pentru activitatea acestora.

„Totodată, vreau să le mulțumesc colegilor care ne-au fost alături până acum și care au contribuit la punerea în practică a angajamentelor asumate prin programul de guvernare”, a spus aceasta.

Premierul le-a mai transmis noilor miniștri că este nevoie să lucreze în echipă.

„Munca Guvernului este o muncă de echipă și fiecare dintre miniștri are un rol important, un rol determinant în obținerea rezultatelor bune pe care cetățenii le așteaptă de la noi”, a precizat șeful Executivului.

Vicepremierul Paul Stănescu nu a fost prezent, vineri, în debutul ședinței de Guvern. Stănescu nu a participat nici la ședința comună a guvernelor României și R.Moldova, care s-a desfășurat joi la Palatul Victoria.

La ședința de vineri a Executivului participă, pe de altă parte, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova.

Șova și-a înregistrat, joi, la ora 10.48, demisia din funcția de ministru al Transporturilor la cabinetul premierului, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. Demersul lui Șova a venit ca urmare a deciziei PSD de a-l remania, mandatul său urmând să fie preluat de Mircea Drăghici.

Citește și: Anunț - ȘOC: Klaus Iohannis și-a luat la revedere de la al doilea mandat: Ghinion, ghionion total (Daniel Dragomir)

 

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, după ședința CExN al partidului, că social-democrații așteaptă demisiile de onoare ale ministrului Dezvoltării, Paul Stănescu, și ministrului Transporturilor, Lucian Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.