Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu rupe TĂCEREA, după episodul Dragnea vs Pahonțu: A venit un bun prieten la mine

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu confirmă declarațiile lui Liviu Dragnea conform cărora șeful SPP, Lucian Pahonțu, și-a trimis un emisar prin care îi cerea să stea de o parte, pentru că la nivel înalt s-a pus în mișcare execuția lui Dragnea. Stănescu leagă ceea ce s-a întâmplat atunci cu dosarul său redeschis de DNA.

Citește și: Traian Băsescu, TIR DE ATACURI în scandalul momentului: 'Cum Dumnezeu rămâne cu MINCIUNA încrâncenată a propangandiştilor...'

”Am intrat în Guvern în octombrie și cam la 3 săptămâni a venit la mine un prieten foarte bun de-al meu. El mi-a spus că domnul Dragnea va fi mazilit în martie, că totul e aranjat.

Mi-a spus că eu împreună cu niște colegi am putea să preluăm partidul. Poate a crezut că sunt și prost, acest om, m-a și jignit. Eu nu sunt de acord cu oamenii ăștia care au dublă misiune în partid, pentru că așa nu poți să faci treabă.

Probabil că Pahonțu a studiat și el să vadă: bă, Stănescu ăsta nu are și el un prieten și l-a găsit, iar apoi l-a trimis la mine. Chiar este un prieten bun de-al meu.

Vreau să vă spun că Mihai Tudose m-a propus pe mine pentru funcția de premier interimar, dar propunerea nici măcar nu a fost luată în considerare.

Lucrurile au evoluat, nu s-au oprit aici. Nu știu dacă vă aduceți aminte, dar eu am votat împotriva Guvernului Tudose și am fost unul dintre criticii cei mai acerbi ai domnului Tudose.

Pe data de 17 ianuarie DNA a făcut cerere de redeschidere a unui dosar, iar pe 18 a fost trimisă citația, deci a fost grabă mare acolo”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.