Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paula Badosa, principala favorită, eliminată în optimi de finală la Tokyo (WTA)

Tennis World USA
Paula Badosa

Turneul de tenis Pan Pacific Open de la Tokyo, de categoria WTA 500, a consemnat miercuri eliminarea principalei favorite, spaniola Paula Badosa înclinându-se în optimi de finală în faţa tinerei chinezoaice Zheng Qinwen, cu 6-3, 6-2, anunță Agerpres.

Paula Badosa este locul 4 WTA. Zheng Qinwen, în vârstă de 19 ani, locul 36 WTA, o va întâlni în sferturi pe jucătoarea americană Claire Liu (84 WTA). Aceasta a dispus miercuri, 6-4, 6-1, de belgianca Elise Mertens (44 WTA).

În primul tur al turneului de la Tokyo, campioana din acest an de la Wimbledon, kazaha Elena Rîbakina, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost eliminată de rusoaica Liudmila Samsonova (30 WTA) în două seturi, 6-2, 6-4. Liudmila Samsonova va lupta pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Wang Xinyu (78 WTA).

După cum s-a anunţat, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, fost număr unu mondial, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale acestui turneu, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-4, pe grecoaica Despina Papamichail.

Muguruza, campioană la Roland Garros 2016 şi Wimbledon 2017, acum locul 12 mondial, este favorita numărul trei a competiţiei din Japonia, la care a evoluat direct în turul secund. Adversara spaniolei în sferturi va fi câştigătoarea întâlnirii dintre Liudmila Samsonova şi Xinyu Wang.

Tot miercuri, jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 10 WTA şi favorită numărul doi, a fost învinsă cu 4-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/5) de chinezoaica Zhang Shuai (28 WTA). Caroline Garcia este campioană la Cincinnati şi semifinalistă luna aceasta la US Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.