Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand 'o dă la întors': Spune că Primăria va asigura paza la Spitalul de Copii, dar a semnat documentul prin care nu mai asigură finanțarea

Twitter
Clotilde Armand

Dup[ ce a trimis o adresă la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, în care spunea că nu va mai asigura finanțarea pentru paza unității, de la 1 iunnie, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 pare să fi răzgândit.

Primăria Sectorului 1 dezminte informaţiile că nu ar mai asigura paza Spitalului "Grigore Alexandrescu" şi subliniază că va continua investiţia în spitale, anunță Agerpres.

"Mai multe site-uri au preluat o informaţie fals゠cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu'. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale", a precizat autoritatea locală.

Aceasta a reamintit că Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a încheiat, la sfârşitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unităţii în administrare sa. În baza unui acord între primărie şi spital, autoritatea locală este pregătită să facă investiţiile necesare pentru cetăţeni.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.